Як у нашій Семінарії закінчувався 2017 рік

Останній місяць 2017 року був досить насиченим на події.

По – перше це зустріч студентів стаціонарного відділення з гостем із далекої Норвегії Бейнтом Хансоном, який, починаючи з далекого 1994 року, не втомлюється навідуватися до Коростеня. Раніше він це робив у якості засновника і керівника місії Віра-Надія-Любов, а зараз просто як давній і хороший друг. Студенти і керівництво СПБ щиро дякує Бейнту Хансону за всіляку підтримку для закладу.

Ще однією важливою подією була сесія заочного відділення. Викладачів – гостей було двоє: ректор Семінарії з Тернополя Варениця Віталій (предмет «Пізнання Бога») та викладач з Волині Андрій Ходорчук (Гомілетика – 2). Тож тиждень навчання пройшов насичено і плідно.

А 28 грудня в Коростені розпочалася підліткова Біблійна школа КРОК, що організована і проводиться Семінарію Практичного Богослів'я. 48 талановитих підлітків віком 14-16 років з 9 областей (Київська, Хмельницька, Волинська, Житомирська, Чернігівська, Львівська, Тернопільська, Харківська та м. Київ)  з'їхались, щоб мати гарний час для Біблійних занять, спілкування, розвитку талантів та здібностей, спільної зустрічі Нового Року. Програма ПБШ тривала до 4 січня. Юні студенти зустріли Новий 2018 рік разом зі своїми наставниками – студентами стаціонарного відділення СПБ.

Після нетривалих Різдвяних канікул навчальний процес відновиться вже 29 січня як для студентів стаціонару, так і для заочників у вивченні досить цікавих предметів, серед яких вивчення грецької мови Нового Заповіту, Огляд Нового Заповіту, Методи викладання, Послання Галатам і Римлянам, Вступ до богослів’я та інші. Ласкаво просимо всіх бажаючих приєднатись до числа студентів Семінарії Практичного Богослів’я!