Умови вступу

ВИМОГИ ДО АБІТУРІЄНТА:

   Якщо ви: гаряче любите Господа, є вірні Йому, відповідаєте вимогам, які пред'явлені для служителів (1 Тим. 3:1-7); є членом євангельської церкви; Ваш вік не менше 17 років; маєте освіту не нижче середньої; готові виконувати і дотримуватися правил які прийняті в КБК; є згідними з віровченням і Статутом Церков ХВЄ України; маєте тверде рішення присвятити себе праці на духовній ниві, чекаємо Вас в нашій Семінарії. Семінарія здійснює прийом студентів незалежно від статті і тільки на конкурсній основі.

   Зарахування до Семінарії проводиться за результатами вступних іспитів (диктант з української мови, тест на знання Біблії) та співбесіди.

ДОКУМЕНТИ ЯКІ НЕОБХІДНО ПОДАТИ ДЛЯ ВСТУПУ:

   1. Особисту анкету – заяву на ім’я ректора Семінарії.

   2. Автобіографію.

   3. Характеристику-рекомендацію з підписом пресвітера помісної Церкви

   4. Копію атестату, диплому про освіту.

   5. Медичну довідку ф.86 – у.

   6. По 2 фото  розміром 4х6 та 3х4.

   АБІТУРІЄНТИ СКЛАДАЮТЬ НАСТУПНІ ЕКЗАМЕНИ:

   1. Українська мова – диктант

   2. Письмовий екзамен – тест на знання Біблії

   3. Співбесіда з членами приймальної комісії

   За результатами вступних екзаменів та співбесіди  приймальна комісія відбирає абітурієнтів для навчання в Семінарії, які зараховуються студентами першого курсу стаціонарної форми навчання.

   На період складання вступних екзаменів абітурієнти забезпечуються житлом та харчуванням.

УМОВИ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ У СЕМІНАРІЇ:

   Студенти, які зараховані на навчання у Семінарії, забезпечуються: житлом, триразовим харчуванням; необхідною літературою та посібниками;

Анкету-заяву можете отримати, написавши нам про своє бажання. Ми надішлемо її Вам листом. Після заповнення Вам необхідно буде повернути її нам поштою, або особисто. Можна також завантажити анкету за цим посиланням.